Vrijdag

Op vrijdag 29 juli is het terrein open vanaf 19.00 uur. De 3 barren zijn open en de fantastische catering staat voor jullie klaar. Neem een lekker BRIES biertje, gebrouwen op Vlieland, of één van de heerlijke wijnen van Slijterij de Branding: De Vlielander. Meer zin in een Gin Tonic? Speciaal voor Vlieland Groet schenken wij de alom geprezen Old Salt gin: een Vlielands product. De eindtijd van dag 1 is 01.00 uur. Op het grote podium spelen we non stop een feest der herkenning!

Zaterdag

Op dag 2, zaterdag 30 juli, is er vanaf 14.00 uur van alles te doen voor de jongste bezoekers met leuke GRATIS activiteiten zoals schminken, luchtkussens, strandactiviteiten, vliegers maken. De toegang op zaterdag tot 19.00 uur is gratis voor iedereen. De bar is open, we zetten een lekker plaatje op en papa en mama kunnen volleyballen of gewoon relaxen op het strand natuurlijk.

Om 16.00 uur is er op het grote podium een spetterend, gratis live optreden voor het hele gezin van ONE TWO TRIO. Na ONE TWO TRIO trio blijven we lekker hangen en luisteren naar de lekkerste 80's nummers met de Vlielander DJ Freggel ft. Saskia Kosterrrr.

Om 19.00 trappen we de programmering af met de Vlielandse band Lighthouse! We gaan non stop door tot 01.00 uur met veel spektakel, vuur en licht. Het is één groot feest! Als het dak eraf kon ........

Heerlijk eten en drinken

Koken of uit eten? Helemaal niet nodig. Wij serveren top kwaliteit eten vanuit het brein van Chef Emiel Koningen. Wat dacht je van een heerlijke pokebowl (vis en vega), een dikke, goede Burger zoals ie hoort (vlees vega), american pancakes met fruit, nutella en slagroom voor de kids, hot dogs (voor volw/kids) en de lekkerste tapa's. De Vlielandse Zeebaas staat op Vlieland Groet met zijn alom geprezen verse frieten.