Radiators

The Radiators speelt een mix van Classic Rock & Nederpop en trekt de aandacht met een heel eigen geluid. De muziek golft van De Dijk (de gelijkenis van de stem van zanger Jan-Marc met de stem van Huub van der Lubbe is verbluffend!)

The Radiators is een Classic Rock & Nederpop coverband met als thuisbasis Giethoorn (Overijssel).

The Radiators speelt een mix van Classic Rock & Nederpop en trekt de aandacht met een heel eigen geluid. De muziek golft van De Dijk (de gelijkenis van de stem van zanger Jan-Marc met de stem van Huub van der Lubbe is verbluffend!) naar Elvis Presley, Lynyrd Skynyrd, The Beatles, Lee Towers, Toontje Lager, Eric Clapton, Skik, Johnny Cash, Polle Eduard, The Rolling Stones, Ramses Shaffy, Het Goede Doel, The Doors, B.B. King, The Proclaimers, Joe Cocker & The Scene. Om maar even een paar namen te noemen…

De muzikanten van The Radiators hebben zich de afgelopen jaren in binnen- en buitenland bewezen op bruiloften, bedrijfs- en pleinfeesten, in kroegen en in feesttenten. The Radiators maakt geen gebruik van backing tracks en speelt alles altijd 100% live. Ambachtelijk muziek maken is waar het bij The Radiators om draait.

Optreden voor een enthousiast publiek vinden de muzikanten van The Radiators het leukste dat er is. Hun doel is om samen met het publiek van ieder optreden weer een feestje te maken!